Linde & Breinholt – En slags forestilling

Underholdningsshow

Linde og Breinholt

Sofie Linde og Anders Breinholt er næste år klar med showet ’Linde & Breinholt – En slags forestilling’. Showet har premiere den 9. januar 2020 på Aveny-T på Frederiksberg.  

De to tv-værter Anders Breinholt og Sofie Linde, der blandt venner kendes som ’Flammen og Frikadellen’, har slået det røde hår og madkassefiguren sammen for at skabe showet ’Linde & Breinholt – En slags forestilling’, der har premiere torsdag den 9. januar 2020 på Aveny-T.

Showet er stadig under udvikling, men det er helt sikkert, at det bliver en slags forestilling. Følgende dialog udspillede sig mellem de to hovedpersoner, da de blev bedt om at forklare, hvad publikum kan vente sig af det kommende show:

Sofie:”Man kan forvente to skriveborde, en mand, en kvinde og et shitload af dårlig humor og uvidenhed.”

Anders”Man skal se frem til en samfundskritisk forestilling, hvor man roligt kan læne sig tilbage og åbne den mentale kuffert og forvente viden til lagring deri. Man går derfra som et nyt og klogere menneske.”

Sofie”Det er løgn… Det skal man ikke se frem til. Men vi har gjort os umage for, at folk bliver underholdt og får en god aften i vores selskab.”

Anders”Ja okay, det er måske rigtigt nok. Men jeg har tænkt mig at sige mange kloge ting – så lidt kan man tage med sig videre fra forestillingen.”

Sofie”Den hæfter du selv for, Anders…”

Find dine billetter her 🤩

Foto: Oscar Meyer

Booking-forespørgsel