Soeren Le Schmidt

Soeren le Schmidt har siden han var helt lille, designet og kreeret tøj. I en alder af bare 6 år designede og syede han sit første jakkesæt til sig selv. 

Siden hen er Soeren blevet uddannet skrædder og bl.a. kendt for sine mange smukke kjoler på den røde løber og har de seneste to år vundet Årets Royale Kjole. Udover den røde løber, har Soeren skabt sig et anerkendt navn i modebranchen, hvor han har fremviser sine kollektioner under Copenhagen Fashion Week to gange årligt.


Soeren stoler ikke på begrebet succes og er af den overbevisning at man konstant skal løbe stærkere for ikke at blive overhalet. Derudover elsker han at tvinge sin hjerne ind i et nyt kreativt univers, hvor man har mulighed for at udvikle sig yderligere. Dette er også en af grundene til, at han elsker at designe produkter der ligger udenfor sine egne produktgrupper. Designeren har bl.a. lavet designsamarbejder indenfor møbler, smykker, tasker og sko.
Udover udvikling af produkter har Soeren gentagne gange dækket Dronnings Nytårstaffel samt fungeret som ekspert i forbindelse med diverse dækninger vedr. modebranchen på TV samt senest medvirket i DR programmet “Mode & Sex”.

Book Soeren som

  • Kommentator / ekspert (rød løber, talks, paneler mm.)
  • Til dit næste designsamarbejde
  • Kommercielle partnerskaber
  • Foredragsholder
  • Konferencier

Læs om Soerens seneste samarbejde med Røde Kors RKXSLS

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​