Soeren Le Schmidt - Foredrag

Fotograf: Frederik Hller​

Den danske designer er født og opvokset i en lille by i Vestjylland og fortæller på sit foredrag om sin opvækst, hvor han brugte sin farmors systue som et frirum og en slags gemmested. Et gemmested hvor han som helt lille kunne dyrke sin kreativitet og udfolde sig. I en alder af bare 6 år designede og syede han sin første blazer til sig selv.


Soeren le Schmidt har aldrig været i tvivl om hvilken vej han skulle gå, og fortæller om sin rejse til hvor han er den dag i dag. Hvilken vej han er gået og de bump der har været på vejen. Som kreativ iværksætter er det svært at leve af sine kreative idéer, og Soeren giver sit synspunkt og idéer til hvordan man kan omsætte sine kreative tanker til business og ende med at få sin hobby til at betale sin husleje.


Den danske designer er af den klare overbevisning at man ikke kan stole på sin egen succes, og hvis der er noget der virker skal man smadre i stedet for at repetere sig selv. Man skal konstant genopfinde sig selv.


Designeren opfordrer i dette nærværende foredrag folk til at stille spørgsmål.

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​