Foredrag - Soeren le Schmidt

Den danske designer og skrædder Soeren le Schmidt afholder netop nu et kreativt, inspirerende og involverende foredrag.

Designeren fortæller om sin egen baggrund og hvordan han som blot 6-årig designede og syede sit første jakkesæt i sin farmors atelier. Hvordan det var at være et kreativt finurligt barn i en lille by i Jylland, som allerhelst ville sidde og dyrke sin kreativitet i sin farmors systue fremfor at gå til fodbold eller tennis, og hvordan designeren mener, at det er vigtigt at især børn og unge bliver stimuleret kreativt og får støtten til at dyrke denne kreativitet fra en helt ung alder.

Hvis ikke ens kreativitet styrkes og holdes ved lige kan man risikerer at miste den for evigt.

Derudover fortæller Soeren om sin uddannelsesbaggrund samt sin tid i den danske modebranche og vejen til, hvor han er den dag i dag.

I en verden, hvor der er nok tøj på jordkloden og hvor vi i gennemsnit køber ca. 13 kg tøj per person hvert år, kommer designeren til at tale om hvordan vi hver især kan blive bedre til at genbruge det vi har og gå i genbrug - Giver små tips og tricks til hvordan vi selv kan redesigne vores gamle garderobe.

Soeren le Schmidt tror ikke på begrebet “at have nået toppen”. Han er af den klare overbevisning at man hele tiden skal løbe stærkere for ikke at blive overhalet og at hvis noget virker - så skal man smadre det. Han tror man konstant skal turde udfordre den vindende formel og tvinge sin hjerne ind i nye kreative universer, hvorfor han også vil fortælle om de designsamarbejder han har lavet med bla. møbler, sko, tasker og smykker.

Foredraget vil være en kombination af billeder, film og tale og Soeren opfordrer folk til at stille spørgsmål undervejs.

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag nogle af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​