Anders Breinholt

Anders er en autodidakt radio- og tv-vært, som for alvor brød igennem med kæmpesuccesen De Sorte Spejdere på P3. Sammen med Anders Lund Madsen leverede han improviseret satire og forrygende underholdningtil op mod en million trofaste fans hver eneste uge. Makkerparret gik sidenhen i luften med den succesrige Anders & Anders Podcast, som ligeledes tilbød skarpe samtaler og en højspændt satirisk tone.

​​

Anders Breinholt har snakketøjet i orden og taler ofte om emner, som gør dig klogere på samfundet, dine medmennesker og hverdagens finurligheder. Som vært på det populære late night talkshow Natholdet,som til september har 10 års jubilæum, kaster han sammen med en inviteret gæst, sit falkeblik på samfundsaktuelle og skæve begivenheder. Han er en velbevandret vært, og således har han blandt andet løftet værtsrollen på Go’ Morgen Danmark, til Danish MusicAwards 5 år i træk, til Zulu Awards og De Største Øjeblikke 2019. Med et helt særligt publikumstække forstår han gang på gang at sætte et personligt præg på sine værtsroller.

Anders er lige nu aktuel med podcasten ‘Breinholt taler med…’ som kan høres på Podimo.

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​