Anders Breinholt

Anders er en autodidakt radio- og tv-vært, som for alvor brød igennem med kæmpesuccesen De Sorte Spejdere på P3. Sammen med Anders Lund Madsen leverede han improviseret satire og forrygende underholdning til op mod en million trofaste fans hver eneste uge. Makkerparret gik sidenhen i luften med den succesrige Anders & Anders Podcast, som ligeledes tilbød skarpe samtaler med en højspændt satirisk tone.

​​I 2020 udkom Anders med sin egen podcast ’Breinholt taler med...’, som kan høre på Podimo

​​

Anders Breinholt har snakketøjet i orden og taler ofte om emner, som gør dig klogere på samfundet, dine medmennesker og hverdagens finurligheder. Som vært på det populære late night talkshow ’Natholdet’, som i september havde 10 års jubilæum, kaster han sammen med en inviteret gæst, sit falkeblik på samfundsaktuelle og skæve begivenheder. Han er en velbevandret vært, og således har han bl.a. løftet værtsrollen på Go’ Morgen Danmark, til Danish Music Awards 5 år i træk, til Zulu Awards og De Største Øjeblikke 2019. Med et helt særligt publikumstække forstår han gang på gang at sætte et personligt præg på sine værtsroller.

Anders er lige nu aktuel med podcasten ‘Bilklubben’, hvor han sammen med bilnørderne Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter sidder klar til at lukke dig indenfor i deres firehjulede univers.

Book Anders via HEART MADE MANAGEMENT til bl.a.

  • TV jobs
  • Konferencier
  • Ordstyrer/debatstyrer
  • Interne kommunikationsopgaver eller som tovholder på virksomhedsstrategidage i din virksomhed.
  • Kommercielle partnerskaber
  • Dubbing

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Dag Hammarskjölds Allé 42G 

2100 København Ø

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​