Autentiske mennesker med unikke talenter

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister. Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer af HEART MADE MANAGEMENT.

Line Køhlert Breinholt startede sin karriere i reklamebranchen, hvor hun arbejdede som strategisk projektleder i 14 år. Sidenhen kastede hun sig kort ud i arbejdet som projektleder i tv-branchen bl.a. på Live fra Bremen. Sideløbende voksede hendes interesse for at arbejde med management, hvilket pustede liv til HEART MADE MANAGEMENT, som blev grundlagt i 2012 med idéen om at lave management med hjertet.

HEART MADE MANAGEMENT et lille familiært firma – Vi er ikke mange i flokken, men dem vi har er nøje håndplukket og vi er vores artisters største fans.

Hvad hjælper vi dig med?

HEART MADE MANAGEMENT vejleder og rådgiver professionelt og kompetent, således at både vores artister og vores kunder får de rigtige opgaver.​

Til virksomheden

Vores artister kan ligeledes bidrage til den kreative udarbejdelse af idéer og koncepter samt stå i spidsen for interne såvel som eksterne arrangementer med vigtige budskaber eller festlige virksomhedsevents.

Vi laver interne podcasts for store virksomheder i Danmark som har til formål at brande virksomheden internt samt kommunikere vigtige budskaber på en direkte og underholdende måde.

Det er naturligvis også muligt ’blot’ at booke vores dygtige artister til at udføre et allerede planlagt arrangement eller et på forhånd udviklet koncept.

Hos HEART MADE MANAGEMENT er der direkte formidling til vores artister, og vi har fokus på at skabe en personlige relation til vores kunder. Vi er altid direkte tilgængelige og hvis du har spørgsmål kontakter du os bare – intet er for stort eller for småt.

​Til artisten

Vi hjælper også uafhængige artister med enkelstående forhandlinger – intet er for stort eller for småt til os.

Teamet består af ejer Line Breinholt og projektleder Julie Lillelund.

HEART MADE MANAGEMENT er eksklusiv booking og management af artister af den højeste kvalitet, med helt unikke talenter.

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Dag Hammarskjölds Allé 42G 

2100 København Ø

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​