Eva Jin​

Med sine blot 24 år har Eva Jin allerede formået at markere sig på den danske standup scene. Hun debuterede som standupkomiker i Huset i Magstræde i 2017, men blev alvor kendt for et bredere publikum, da hun i august 2020 optrådte ved Zulu Comedy Galla.


Udover standupcomedy har Eva bevæget sig ind ind i film og tv-branchen, hvor hun blandt andet har medvirker i DR2’s komedieserie Guru, samt på TV2 Zulu i hovedrollen som Stina i deres komedieserie Klemt.


Man har også for nylig kunne se Eva Jin i programmer som TV2’s Stormester, den populære serie; Dansegarderoben samt spillefilmen; Elsker dig for tiden.


I radioen kan Eva Jin høres i satireshowet Livets vand på Radio24syv og i podcasten Undskyld vi roder, hvor hun spiller karakteren Amalie, som er vært for programmet Radio Proud.
Med sin krøllede hjerne, sin måde at observere verden omkring sig på og sin unikke akavethed, inviterer Eva Jin sine tilskuere ind i et skævt univers, hvor man kun kan føle sig underholdt.

Book Eva via HEART MADE MANAGEMENT til bl.a.
• Skuespil- og TV jobs

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Dag Hammarskjölds Allé 42G 

2100 København Ø

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​