Joakim Ingversen

Joakim Ingversen dukkede første gang op på de danske tv-skærme i 2011 maskeret som bæver i underholdningsprogrammet Bingo Banko på TV2 primetime. Men allerede sæsonen efter havde han charmeret sig ud af dragten og ind i rollen som vært.


Det blev startskuddet for en kometagtig tv-karriere, der har budt på masser af forrygende værtsroller på DR Ultra og DR1 samt masser af gæsteoptrædender, bl.a. som reporter i Go´Aften Danmark på TV2 samt medvirken i TV2 Zulus Djævleræs, Klipfiskerne på TV2, og ikke mindst TV2s Vild med dans 2012, hvor Joakim Ingversen dansede sig til en førsteplads og ind i hele familien Danmarks hjerter.

Joakim vandt da også helt fortjent TV-prisen som "Årets værtstalent" ved tv-branchens prisuddeling i 2013.

Senest har Joakim kunnet opleves som vært for nogle af DR1s største tv-succeser - bl.a. i primetime programmerne Alle mod 1 og Den Store juniorbagedyst .

Joakim Ingversen får også stor anerkendelse for sit talent som skuespiller. Han har kunnet opleves i den anmelderroste film MGP missionen (2013) og filmene ’Lev stærkt’ (2014) og ’Far til fires vilde ferie’ fra 2015.

Book Joakim via HEART MADE MANAGEMENT til bl.a.

  • TV jobs
  • Konferencier
  • Ordstyrer/debatstyrer
  • Interne kommunikationsopgaver eller som tovholder på virksomhedsstrategidage i din virksomhed.
  • Skuespil
  • Dubbing

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Dag Hammarskjölds Allé 42G 

2100 København Ø

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​