​Mille Dinesen

​​Mille Dinesen er uddannet fra Statens Teaterskole i 2004 og kendt fra et stort antal danske roller i danske film og på tv. Bl.a. for hovedrollen Nynne i den danske komediefilm samt tv-serien af samme navn og Rita sæson 1-5, som ligger på både Netflix og Tv2 Play. Mille er iøjnefaldende, dedikeret, anmelderrost og prisbelønnet skuespillerinde. Hun var bl.a. nomineret og vandt Den Gyldne Nymfe i Monte Carlo, 2012, for sin rolle som Rita.

Hun har fart på og bevæger sig med store armbevægelser, men foruden en bred portofolie indenfor skuespil, har Mille formået at fokusere på et liv i balance.

Gennem konfrontationen af en alvorlig sygdom, har Mille valgt at stå frem som sig selv, og udgivet bogen ’Min egen vej’, Et sundt liv i Balance hvor hun stiller skarpt på, at leve livet i balance og lytte til sin egen krop. Dette har også ført til samarbejdet med Moshi Moshi, hvor Mille designede en Capsule Collection samt udkommet med sin egen serie af skønhed- og velvære produkter ’Balance by Mille Dinesen’.

Book Mille via HEART MADE MANAGEMENT til bl.a.

  • Skuespil- og TV-jobs
  • Konferencier
  • Interne kommunikationsopgaver i din virksomhed
  • Foredrag
  • Kommercielle partnerskaber/influence-marketing
  • Dubbing

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Dag Hammarskjölds Allé 42G 

2100 København Ø

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​