​Mille Dinesen

​​Uddannet fra Statens Teaterskole i 2004 og kendt fra et stort antal danske roller i danske film og på tv. Bl.a. rollen som Nynne i den danske komediefilm samt tv-serien af samme navn og Rita sæson 1-4 på både Netflix og tv2. Mille Dinesen er iøjnefaldende, dedikeret, anmelderrost og prisbelønnet skuespillerinde. Hun var bl.a nomineret og vandt Den Gyldne Nymfe i Monte Carlo, 2012.

Hun har fart på og bevæger sig med store armbevægelser, men foruden en bred portofolie indenfor skuespil, har Mille formået at fokusere på et liv I balance.

Gennem konfrontationen af en alvorlig sygdom, har Mille valgt at stå frem som sig selv, og udgivet bogen ’Min egen vej’, Et sundt liv i Balance hvor hun stiller skarpt på at leve livet i balance og lytte til sin egen krop. Dette har også ført til samarbejdet med Moshi Moshi, hvor Mille designede en Capsule Collection og Mille har desuden sin egen serie af skøndhed- og velvære produkter på vej.

Book Mille via HEART MADE MANAGEMENT til bl.a.

  • Skuespil og TV jobs
  • Konferencier
  • Interne kommunikationsopgaver i din virksomhed
  • Foredrag
  • Kommercielle partnerskaber/influencer-marketing

​Booking forespørgsel

Hvis du ønsker at booke et foredrag eller show en af vores artister, så send en forespørgsel ved at udfylde formularen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HEART MADE MANAGEMENT er en lille, men succesfuld management virksomhed som repræsenterer nogle af Danmarks største underholdningsartister.

Line Køhlert Breinholt er grundlægger og ejer HEART MADE MANAGEMENT.

HEART MADE MANAGEMENT

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

info@heartmademanagement.dk

CVR 37115533​