SØREN RASTED

Søren Rasted

Søren er kendt som dansk sangskriver, sanger, musiker og producer, og er bedst kendt fra den succesfulde danske pop-gruppe Aqua samt duoen Hej Matematik. Han arbejder professionelt, men skaber en god atmosfære vat at værei mødekommende, og omfavnende, med et glimt i øjet og et smil på læben.

I 1994 arbejdede Søren sammen med Claus Noreen, og debuterede som producer på soundtracket til børnefilmen Frække Frida og de frygtløse spioner. Hans musiske og kreative evner skinner igennem på Aquas album Aquarium, hvor Søren var bøde sangskriver og Producer. Albummet udkom i 1997, og blev samme år bedst sælgende album, samt gjorde gruppen verdensberømt med hittet Barbie Girl.

Sidenhen har Søren haft succes med Hej Matematik, i selskab med nevøen Nicolaj Rasted, som i 2008 vandt Årets Hit ved Zulu Awards, med sangen Walkmand og var nomineret i 4 kategorier ved DMA.

Søren udfolder sig kreativt gennem musikken og har foruden selv at stå på scenen, skrevet og produceret vinder-sangen til X-Factor vinderen i 2009, indspillet en ny ventetone til TDC sammen med Bent Fabricius-Bjerre og er manden bag filmmusikken til Jonathan Spangs debutfilm Talenttyven.

Han er intelligent, nyskabende, original og humoristisk og foruden sangskriver, musiker og producer har Søren været vært ved Danish Music Award i 2010, dommer ved Popstars i 2014 og var tv-vært ved Vidunderbørn på DR1 i 2017.

I december 2017 prydede Søren derudover skærmen på Tv2 Zulu samt Tv2 Play, sammen med Anders Breinholt i Natholdets julekalender.

Book Søren via HEART MADE MANAGEMENT til :

  • Komponering og musik til reklame-film
  • Søren som vært/tv-vært

Download pressebilleder

sorenrasted

facebook.com/sorenrasted

Booking-forespørgsel